Κυριακή, 31 Μαΐου 2020
+30 69446-32094 info@ennea-muses.gr
el-GRen-USfr-FR

Φέτος το καλοκαίρι τα Σαββατοκύριακα στην Άνδρο διαρκούν περισσότερο, γιατί οι «9 Μούσες» προσφέρουν δωρεάν μία διανυκτέρευση σε όσους μείνουν για δύο ή περισσότερες βραδιές σε κάποιο από τα στούντιο ή τις μεζονέτες του καταλύματος. 


Χάρη στην ειδική προσφορά, οι τιμές για τη διαμονή διαμορφώνονται ως εξής: 

   - Για το χρονικό διάστημα από 15 έως και 28 Μαΐου, η τιμή για το δίκλινο δωμάτιο διαμορφώνεται στα 80 ευρώ για τις 2+1 διανυκτερεύσεις (συμπεριλαμβανομένου του πρωινού). 

   - Για το διάστημα 29 Μαΐου έως 1 Ιουνίου (τριήμερο του Αγίου Πνεύματος) η τιμή για τη συνολική διαμονή ανέρχεται σε 150 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του πρωινού) ενώ για το διάστημα από 2 Ιουνίου έως 25 Ιουνίου ανέρχεται στα 100 ευρώ. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κυρία Μαρία Βολίκα στο τηλέφωνο 6944632094 αναφέροντας τη συγκεκριμένη προσφορά.


Μάθετε τα πάντα για τα προγράμματα επιβράβευσης των πιστών μας πελατών αλλά και για τις ειδικές προσφορές σε διαμονή στις μεζονέτες και τα στούντιο μας.

Για καθημερινή ενημέρωση για την Άνδρο, επισκεφθείτε τη σελίδα http://news.andros.gr/ καθώς και τη σελίδα http://www.androsportal.gr/

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ        ΟΙ 9 ΜΟΥΣΕΣ        Η ΑΝΔΡΟΣ        ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ        ΕΙΚΟΝΕΣ