Κυριακή, 31 Μαΐου 2020
+30 69446-32094 info@ennea-muses.gr
el-GRen-USfr-FR

 Μπορεί η Άνδρος να μην είναι διάσημη για τα ξέφρενα πάρτι της και να μην ανταγωνίζεται τη Μύκονο ή την Πάρο στο ξεφάντωμα μέχρι πρωίας, προσφέρει όμως πλήθος επιλογών για υψηλής ποιότητας νυχτερινή διασκέδαση. Ειδικά στη Χώρα της Άνδρου, τα πολυάριθμα και εξαιρετικής ποιότητας καφέ-μπαρ προσελκύουν πλήθος ντόπιων αλλά και επισκεπτών, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.


Έτσι, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της, η Άνδρος είναι ένα νησί που προσελκύει όλο και πιο μεγάλο αριθμό τουριστών και προσφέρει πολλές ευκαιρίες για νυχτερινή ζωή και διασκέδαση σε όσους επισκέπτονται το νησί. Το βράδυ μπορεί να ξεκινήσει με τη μετάβαση στο θερινό κινηματογράφο στη Χώρα και να συνεχίσει με μερικά ποτά σε ένα από τα μπαρ. 

Στη Χώρα, υπάρχουν αρκετά καφέ, καφετέριες και σνακ μπαρ όπου σερβίρουν καφέ και νόστιμες τηγανίτες το πρωί και το βράδυ μπορείτε να διασκεδάσετε σε ένα από τα μπαράκια με μουσική και ποτό. Για όσους θέλουν να φύγουν από τη Χώρα και να δοκιμάσουν εναλλακτικές προτάσεις ως προς τη νυχτερινή διασκέδαση, στο Μπατσί θα βρουν αρκετά μπαράκια με καλή μουσική και υπέροχα κοκτέιλ. Για όσους προτιμούν ελληνική μουσική ψυχαγωγία, υπάρχουν και ελληνικές βραδιές στο Γαύριο τα Σαββατοκύριακα, όπου η διασκέδαση μπορεί να φτάσει μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ        ΟΙ 9 ΜΟΥΣΕΣ        Η ΑΝΔΡΟΣ        ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ        ΕΙΚΟΝΕΣ