Κυριακή, 31 Μαΐου 2020
+30 69446-32094 info@ennea-muses.gr
el-GRen-USfr-FR

Η πρόσβαση στην Άνδρο γίνεται με καθημερινά ακτοπλοϊκά δρομολόγια από το λιμάνι της Ραφήνας τα οποία καταλήγουν στο λιμάνι του Γαυρίου. Μόλις αποβιβαστείτε ακολουθείτε το δρόμο προς τη Χώρα, εκεί θα βρείτε οδική σήμανση, η οποία και θα σας οδηγήσει ακριβώς στις «9 Μούσες».


Αφού φτάσετε στην Άνδρο ακολουθείτε την κεντρική οδό Χώρας- Γαυρίου. Στον ευθύ δρόμο σας συναντάτε τα χωριά Μπατσί, Απροβάτο, Παλαιόπολη και Σταυροπέδα. Περίπου 25 χιλιόμετρα απο το λιμάνι θα συναντήσετε ένα σταυροδρόμι, όπου εσείς θα κάνετε αριστερά. Στη συνέχεια ακολουθούν τα χωριά Πιτροφος και Μεσσαριά για τα υπόλοιπα δέκα χιλιόμετρα. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στα τοπογραφικά όρια Χώρας-Μεσσαριάς. Μόλις περάσετε το χωριό της Μεσσαριάς, υπάρχει πινακίδα στα δεξιά σας που σας οδηγεί να στρίψετε αριστερά. Αμέσως μετά κάνετε αριστερά κι ευθεία σ’ ένα μικρό δρομο και φτάσατε στο κατάλυμμά μας.

Επίσης, από το λιμάνι του Γαυρίου προς τη χώρα λειτουργεί γραμμή ΚΤΕΛ η οποία και κάνει στάση στην επαρχιακή οδό Άνδρου-Γαυρίου εμπρός από τις «9 Μούσες»


Για να απολαύσετε πλήρως τις διακοπές σας στο νησί συνιστάται πάντως η ύπαρξη ιδιωτικού μεταφορικού μέσου. Σε κάθε περίπτωση, και για οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με το πως θα φθάσετε στις «9 Μούσες» μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ        ΟΙ 9 ΜΟΥΣΕΣ        Η ΑΝΔΡΟΣ        ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ        ΕΙΚΟΝΕΣ