Κυριακή, 31 Μαΐου 2020
+30 69446-32094 info@ennea-muses.gr
el-GRen-USfr-FR
Ανάμεσα στην πεζοπορία, την ιστιοπλοΐα, τις καταδύσεις και το ψάρεμα, οι επισκέπτες της Άνδρου έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε πλήθος από δραστηριότητες που θα κάνουν τη διαμονή τους μια ξεχωριστή εμπειρία. Ιδιαίτερα δημοφιλής δραστηριότητα στην Άνδρο είναι η πεζοπορία, μια και στο νησί υπάρχει μεγάλος αριθμός από μονοπάτια που είναι εξαιρετικά δημοφιλή τους καλοκαιρινούς μήνες, Πρόκειται για παλιά, ακόμη και αρχαία μονοπάτια που ακολουθούν τα φυσικά περάσματα στα βουνά και τις ρεματιές συνδέουν τους τόπους κοινωνικού και οικονομικού ενδιαφέροντος του νησιού. Τα μονοπάτια αυτά, στη βασική τους χάραξη τουλάχιστον, έχουν μείνει τα ίδια από τη βαθιά αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Όσοι θέλετε να γνωρίσετε την αυθεντική Ανδρο, δεν έχετε παρά να τα ακολουθήσετε. 

Μάλιστα, το κατάλυμα βρίσκεται σε σημαντικό κόμβο για όσους θέλουν να εξερευνήσουν τα χωριά του νησιού με τα πόδια,  καθώς ενώνεται με σημαντικά μονοπάτια.

Αν θέλετε να γνωρίσετε την ιστορία και την παράδοση της Άνδρου και να γνωρίσετε την πανέμορφη φύση της με τα θεραπευτικά νερά, την πανίδα και τα εκατοντάδες είδη άγριων λουλουδιών και βοτάνων, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα αρχαία μονοπάτια. Πέραν της πεζοπορίας, στην Άνδρο οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το κολύμπι, τις καταδύσεις, το ψάρεμα και την ιστιοπλοΐα.

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ        ΟΙ 9 ΜΟΥΣΕΣ        Η ΑΝΔΡΟΣ        ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ        ΕΙΚΟΝΕΣ